Comfort

Er is parkeergelegenheid onder de carport en op de oprit. De woning is van alle comfort voorzien met een zeer volledig uitgeruste keuken en centrale verwarming. Het dak is geïsoleerd volgens de huidige normen. De ramen beneden zijn van luiken voorzien, die de leefruimte beschermen tegen overmatige warmte of koude.

De Haan vakantiewoning
  • Gelijkvloers

De woning omvat een lichtrijke leefruimte met salon en eethoek met ovalen tafel. Er is een muziekinstallatie met radio en CD-speler, evenals een TV-scherm met HDMI aansluiting voor uw labtop. Daarmee kan u kijken naar de openbare zenders en gebruik maken van uw streamingdiensten zoals thuis.

In de inkom is een afzonderlijk toilet aanwezig.

De keuken is modern uitgerust en ruim voorzien van vaatwerk en keukengerei. Een ingebouwde vaatwasser verlicht uw huishoudelijke taken. In een kleine kelder en een ruime ijskast bewaren uw dranken en voedingswaren op gepaste temperatuur.

 De keuken geeft onmiddellijk toegang tot een ruime lichtrijke veranda met eetgelegenheid. Daarbij hoort desgewenst een babystoel en een meegroeistoel voor de kleine kinderen. Naast de keuken bevindt zich een doucheruimte en de wasplaats met wasmachine. Achter de garage en onder de carport zijn waslijnen gespannen.